Vastaanotto torstaisin Karjaan Mehiläisessä

Avasimme vastaanoton nyt myös Karjaan Mehiläisessä. Vastaanottoajat Karjaalla ovat torstaisin. Ajanvaraus tapahtuu kätevimmin netistä osoitteesta www.mehilainen.fi tai OmaMehiläinen-appin avulla. Tarkoituksena on palvella myös työterveyshuollon ulkopuolisia asiakkaita. 

Tervetuloa!

Siirrymme Mehiläisen ammatinharjoittajiksi 1.3.2019

Yhteistyömme tiivistyy Mehiläisen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaanottomme päättyy Folkhälsanin Terveystorissa ja toimimme 1.3 alkaen Mehiläisen tiloissa Karjaalta Hankoon. Tarkemmat vastaanottoajat Karjaalla ja mahdollisesti Tammisaaressa tarkentuvat lähiaikoina. Pääpaino asiakastyössä on edelleen Hangon toimipisteessä. Kiitämme hyvästä yhteistyöstä Folkhälsanin kanssa. 
Ajanvaraus tapahtuu jatkossa Mehiläisen asiakaspalvelusta.

Askelanalyysipäivät Hangon ja Karjaan Sportiassa

Perjantaina 28.4 Hangon Sportiassa klo 15-18 jo perinteeksi muodostuneet Askelanalyysipäivät, jossa olen paikalla auttamassa Sinua tossuvalinnoissa. Samalla on mahdollisuus teettää yksilölliset ZeroG-pohjalliset hintaan 50€. 
Vastaava tilaisuus on Karjaan Sportiassa 5.5 klo 15-18.

Tervetuloa!

ZeroG- pohjalliset käytössämme

Otimme käyttöön suomalaisen innovaation pohjallismaailmasta voidaksemme auttaa aktiivisia liikkujia ehkäisemään alaraajaongelmia. Kyseessä on ZeroG-tuotemerkin pohjalliset, joita hyödynnämme niin aktiivi- kuin arkiliikkujien tarpeisiin. Pohjallisia on tehty Yhdysvalloissa jo yli 500.000 paria reilun vuoden aikana. Lisää tietoa pohjallisista osoitteesta www.zerog.online.
© Fysioterapia Knaapinen 2017. Created by MR MEDIA